Markkinoiden helppokäyttöisintä tiedonhallintaa sosiaalialalle

Ikääntyneiden palvelut
Lastensuojelu
Mielenterveyskuntoutus
Perhepalvelut
Päihdekuntoutus
Työllisyyspalvelut
Vammaispalvelut
Kansalaistoiminta

Sofia™ -asiakastietojärjestelmä on Suomen suosituin sosiaalialan asiakastietojärjestelmä monilla sosiaalialan sektoreilla. Yli 5000 tyytyväistä käyttäjää joka päivä ympäri Suomea. Hyödynnä sosiaalialojen parhaat käytännöt yli toimialarajojen. Kanta-yhteensopiva ja tietoturvallinen Sofia™ pitää tiimiesi ja toimipaikkojesi tiedonkulun ajantasalla.

Tutustu tarkemmin sofiaan

Asiakkaitamme

Asiakastietojärjestelmä on yksi tärkeimmistä sosiaalipalveluiden tuottajien työkaluista. Oikean ja tarpeita vastaavan järjestelmän valinta on kriittinen ja usein haastava tapahtuma organisaatiolle.

Me Netprocella tiedämme Sofia™ -asiakastietojärjestelmän täyttävän tämän vastuullisen tehtävän ja vastaamme asiakkaidemme haasteeseen palvelemalla asiakkaitamme ensimmäisestä kontaktista alkaen palvelulupauksemme mukaisesti, ensiluokkaisesti.

Lataa maksuton asiakastietojärjestelmän ostajan oppaamme

Lataa

Tulevia tapahtumia

Ajankohtaista

Sosiaalipalvelut Silmu valitsi Sofian tukemaan lastensuojelutyötä.

Sosiaalipalvelut Silmu on yhdentoista sosiaalialan ammattilaisen muodostama yksityinen palveluntuottaja. Yritys tarjoaa vahvaa ammattiosaamista sosiaalipalveluiden avohuollon kentällä.

Näihin palveluihin kuuluvat lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset avohuollon palvelut sekä neuropsykiatrinen valmennus. Palvelut voidaan tarpeen vaatiessa rakentaa vastaamaan sekä perhekohtaisia että yksilöllisiä tarpeita.

Read More